עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/08/2015 | 22:33 | מאת: קרן

ד"ר שלום רב, להלן ממצאי סיטי של אימי בת ה-59. לא סובלת ממחלות רקע ולא ממשקל יתר. לאחרונה סובלת מכאבי צוואר אחורי ולחצים בעורף ובראש מאחור. כאבים בלתי נסבלים שבעקבותיהם נכנסה לחרדות ודיכאון. ממצאי הסיטי: " ct מעיוני שינויים ניווניים תעלה ופורמינות חופשיות. ( הצרויות סימטריות c4-5 והיפרטרטופיה פאסטרית בעיקר משמאל". אשמח לדעת מה המשמעות? האם זה הפיך? למעט מרפאת כאב מה עוד יכול לסייע? דיקור? פיזיותרפיה? אשמח לתגובתך בברכת שנה טובה ותודה

שבוע טוב, מצבה אינו מצריך ניתוח על פניו. יש לבצע אוסתאופיה עדינה וחיזוק שרירי הצוואר המייצבים. לצורך טיפול בכאב ניתן לבצע זריקות מסוגים שונים במרפאת כאב. הכאבים ישתפרו.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק