mri צוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/08/2015 | 17:48 | מאת: A

שלום, אודה על הסבר מה זה אומר 1. סיגנל היפואינטנסי מגוף חוליה C5, ברצפי T1-T2 על מנת להבין את מהות השינוי המרקמי הגרמי רצוי לעיין בבדיקת C.T והמשך בירור הדמייתי או רקמתי בהתאם. 2. מה זה הדגשה מינימלית של תעלה מרכזית? אודה לתשובה לשני דברים אלו תודה

יתכן ומדובר בהמנגיומה שזה תהליך שפיר, רצוי לבצע גם מיפוי עצמות אם יש ספק לגבי הממצא. לגבי השני, איני יודע למה התכוון המשורר.

23/08/2015 | 00:05 | מאת: A

שלום רב וראשית תודה רבה על התשובות, בתוצאה גם רשום: בדומה לבדיקה הקודמת נראה הסיגנל ההיפואינטנסי וללא שינוי מבדיקה קודמת (לפני כ- 5 שנים). ושאלתי: אם אין שינוי מבדיקה קודמת, למה כעת אני מופנת לבירור, (לפני 5 שנים זה היה רשום כ- "שינוי מרקמי מועט ב- C5 כנראה חלק מהספקטרום הספונדילוטי) תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק