פענוח סיטי גב מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/08/2015 | 09:08 | מאת: ניר

שלום רב מזה כחודש עם כאבים בגב תחתון צד שמאל עד לכף רגל שבחלקה העליון רדומה תוצאות סיטי: L4-L5 בלט דיסק עם פריצה אחורית לשמאל ולחץ על השורש ועצב בנקב L5-S1 בלט דיסק אחורי ולימין עם לחץ על השורש ועצב בנקב לציין מאגר נוזל אחורית לשלפוחית בינה לבין הרקטום 3.8*3.7 ס"מ רחב יותר בבסיסו שטיבו לא ברור - לקורלציה עם קליניקה וסונר אשמח להבין מה זה אומר

1) יש לך פריצת דיסק L4-5 2) יש ממצא לא ברור הדורש בדיקת כירורג כללי.

12/02/2022 | 01:18 | מאת: Dk

כבר חודשיים שהתהפכו לי החיים כאבי טופת לוקחת כדורים חזקים מאוד

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק