המשך שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/08/2015 | 23:34 | מאת: אני

שלום, אני בן 20 ולפני כשנה אובחן אצל בלט דיסק בגובה L5-S1, באותה תקופה הרגשתי שהחלק של האגן השמאלי שלי נורא תפוס ודקירות ברגל עד למטה. הדקירות ברגל עברו, אבל נשארה תחושה של אגן תפוס, ובנוסף תחושה שהברך מעט תפוסה. האם יש קשר בין הדברים? ואם כן מה ניתן לעשות כדי לשחרר את זה? תודה רבה! המשך- השאלה העקרית היא האם יש קשר בין הבלט שלוחץ על העצב לבין התחושה שהברך תפוסה? תודה רבה

אם הכאב בברך מאחור אז יש קשר. ממליץ על אוסתאופתיה-פיזיותרפיה. שחייה.

10/08/2015 | 17:39 | מאת: אני

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק