בדיקת MRI גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/08/2015 | 22:48 | מאת: שיאל

שלום האם בדיקת MRI גב תחתון מקובלת כוללת סקירה מלאה של האזור מ L1 ועד קצה עצם הזנב או כוללת רק את חוליות L1-L5 בלבד ? אני עומד לערוך בדיקה שכזאת לאחר צילום רנטגן שהראה הצרות בחוליות l5-s1 וכאבי צריבה באזור המפשעה ימנית הרופא נתן לי הפנייה לMRI מותני (לומברי) ואני חושש שזה לא מקיף גם את החלק עד סוף עמוד השדרה כולל חוליות S ועצם הזנב האם כך ? תודה מראש

בד"כ סקירה של ע"ש מותני יורדת לפחות עד אמצע עצם הזנב, בד"כ אין צורך יותר מזה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק