טריגר פויינט

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

03/08/2015 | 10:17 | מאת: נוירוכירורגיה

לאחר נפילה על הגב, הובחנתי בבלטי דיסק באזור המותני 2 באזור הגבי 2 ובאזור הצוורי 3. כל הבלטים לוחצים על השק הדוראלי הייתי מאושפז 3 ימים וכרגע אני מטופל במשכי כאבים. תחושה של קור וקוצים ברגל ימין, כאבים בכתף שמאל ואני לא מצליח ליישר את הגב, הולך כפוף מומחה עמוד שדרה שלח אותי לנוירוכירורג, ולהזרקה בטריגר פויינט. השאלה שלי היא: 1 מה הנוירוכירורג יודע שהמומחה לעמוד שדרה לא ידע?! 2 מה היא זריקה לטריגר פויינט 3 האם אפשר לקבל המלצה לנוירוכירורג פרטי שאפשר לקבל החזר ממכבי. תודה רבה,

מקצוע האורתופדיה והנוירוכירורגיה בעמוד השדרה חופפים. הנוירוכירורג בעל ידע רחב יותר בתסמינים נוירולוגים. זריקה לטריגר פוינט מנסה למסך את הכאב. ד"ר בן דוד עוזי סגן מנהל המחלקה בבלינסון

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק