שאיבת / צריבת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

02/08/2015 | 14:53 | מאת: סיון

שלום, יש לי שני בלטים בגב L5-L4 L5-S1 אני מתפקדת יחסית בסדר גמור אחרי שעברתי כמעט חודשים קשים. הייתי אצל פרופ גיפשטיין שהמלציץ לי על ניתוח לצריבת דיסק, שאלתי היא 1. מה ההבדל בין שאיבת דיסק לצריבת דיסק? 2. האם הניתוח יכול למנוע פריצה מלאה בעתיד? 3. האם הבלט חוזר למקומו? 4. האם תיתכן החמרה במצב? תודה מראש

1 משיג את אותם תוצאות כמעט, שאיבה שואבים נוזל ממרכז הדיסק, צריבה, מעבירים מתח למרכז הדיסק על מנת לכווץ אותו. 2 לא 3 לפעמים 4 תמיד תיתכן

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק