ניתוח עמוד שדרה צווארי קורפקטומיה 5C וקיבוע 4-6C

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/08/2015 | 20:39 | מאת: פנינית

שלום ד"ר דוידוביץ! אני נכת פוליו הסובלת מהיצרות קשה בעמוד שדרה צווארי שגורמת לי לכאבי צוואר קשים עם הקרנה לידיים ונימול בצוואר ובפנים. ב-MRI עמ"ש צווארי שינויים ניווניים קשים C3-C7 ,קיים לחץ קשה על החוט C4-C5 מרכזי ולשמאל ולחץ ניכר C5-6. נאמר לי שיש צורך בניתוח קורפקטומיה 5C וקיבוע 4-6C. אני מאוד חוששת מניתוח זה ובפרט מהקיבוע וכן מתוצאותיו של הניתוח שאמור להיעשות בגישה קדמית. קראתי רבות על זה שאתה מוביל את הניתוחים האנדוסקופים ועל שיטתך הייחודית לנתח עמ"ש צווארי ללא קיבוע ואני מאוד מעוניינת לקבל פרטים על כך. שאלתי אליך היא האם אני מתאימה לניתוח בשיטה זו לאור הניתונים שלי ומה הסיכויים להצלחתו? אודה לך מאוד באם אקבל תשובה בהקדם. נ,ב- פניתי גם לרב פירר לקבל את המלצתו על איזה מנתח הוא ממליץ במקרה שלי. בהמון תודה והערכה!

יהיה קשה לענות על השאלה ללא צפייה בבדיקת ה MRI.

05/08/2015 | 07:37 | מאת: פנינית

בוקר טוב ד"ר דוידוביץ! תשובתך אליי הייתה שאינך יכול להשיב לי מבלי לראות את ה-MRI מה עלי לעשות בשביל לקבל את עזרתך לפני שיחליטו על תאריך לניתוח ? האם לשלוח לך את התשובה בפקס או שאתה רוצה לראות את הדיסק? נא להנחות אותי ואשמח מאוד לקבל את עזרתך בנידון. בהמון תודה והערכה!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק