דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

31/07/2015 | 11:56 | מאת: משה לוי

שלום אני סובל מכאבי גב המקרינים בעיקר לרגלים ומטופל בדיקור סיני פעמיים בשבוע אבחון הבדיקות והממצאים קבע כי אני סובל " בין חוליות 3 ו4 בלט דיסק דיפוזי קל וחוליות 4-5 בלט דיסק אחורי מרכז קאודלי עם לחץ על קדמת השק התאקטאלי ופורימינלי דו צדדי עם היצרות פורמינות נאורליות . ו L5 -S1בלט דיסק מרכזי קל" לסיכום שינויידיסקליים וגרמים מנימליים" כאב הרגליים מתרכז בצידי הרגל ללכל האורך בברגל ימין וקצת בשמאל ואני לא מצליח לישון בלילה מרוב כאב מה ניתן וכיצד עם כאב זה והאם על פי חוות דעת זו אין דיסק וריפוי זה עניין של זמן ????

יש לבצע MRI , אם ביצעת MRI, נראה שהממצאים לא משמעותיים, תתייעץ עם הרופא שראה את התמונות של הבדיקה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק