כאבי גב תחתון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/07/2015 | 22:13 | מאת: שיר

דר שלום, זה חצי שנה שאני סובלת לסירוגין מכאבי גב תחתון חזקים שמקשים עלי ללכת להתכופף ולעמוד בכל פעם שהופיע הכאב לקחתי אתופן וחשתי הקלה. לפני מספר ימים תקף אותי הכאב בחוזרה רבה עד שלא יכולתי לסבול את הכאב. הרופא נתן לי ארקוקסיה ובצילום רנטגן התשובה שקיבלתי: יישור חלקי של הלורדוזיס המותנית מה זה אומר? תודה מראש...

ז"א יש לך גב ישר (בד"כ יש קשת בחוליות). האם יש עודף משקל והאם שוחה ומבצעת תרגילים לחיזוק שרירי הגב התחתון?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק