בלט דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/07/2015 | 08:29 | מאת: רמי

שלום רב, לאחרונה עברתי בדיקת CT אך הממצאים אינם ברורים לי אשמח לקבל חוות דעת בנושא: ממצאי הבדיקה: :C4-C5 סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. מודגם בלט דיסק דיפוזי קל. :C5-C6 סריקת הסחוס הדיסקי בצפיפות תקינה. מודגם בלט דיסק דיפוזי עם מרכיב פורמינלי דו"צ משיק לשק הדוראלי ולעצבים פורמינליים משני הצדדים, היצרות פורמינלית ניוונית דו"צ בולטת יותר משמאל משני לשינויים ספונדילוארטרוטיים היפרטרופיים במפרקים פצטליים ואונקוורטברליים" * מיותר לציין שאני סובל מכאבים במשך רוב שעות היום בנוסף לתנועה מוגבלת של הצוואר. * לאחרונה התחלתי להתעניין באופציה הניתוחית (קלאסית) / ניתוח אנדוסקופי ע"מ לתת סיכוי לשפר את איכות חיי שירדה פלאים בשנים האחרונות. * אשמח לחוות דעתך בנושא לרבות מה הטיפול המתאים לי ביותר עפ"י הממצאים. * האם יש צורך לבצע MRI בשלב זה? תודה מראש רמי

האם ניסית טיפול אוסטאופתי לצורך חיזוק שרירי הצוואר ושיפור היציבה?

18/07/2015 | 23:30 | מאת: רמי

לא אך הייתי מטופל תקופה ארוכה בפיזיותרפיה כירופרקטיקה דיקור האם סוג הטיפול פותר את הבעיה או מנהל אותה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק