מתוסכל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/07/2015 | 00:34 | מאת: כאב ראש וצוואר לאחר mri

שלום , הסיפור הוא כך .. בן 30 ברקע ניתוח כריתת דיסק בc67 לאחר תאונה דרכים. סובל מכאבי צוואר קשים עם הגבלה בתנועה לא מסוגל לישון. נימולים בשתי הידיים באצבעות חוסר רגש במיוחד ביד שמאל כאבי ראש סחרחורות קושי נשמתי במיוחד בשכיבה . כאב מתחזק בשכיבה . ובמאמץ ואפילו בהליכה . בmri צוואר הדגמו בלטים לאורך כל תעלת השורת הצווארה עם היצרות משמעותית בגבים של הניתוח 67c תורים למומחים עמוד שדרה עוד כחודש זה הכי מוקדם ... נוירולג עוד כ 3 שבועות ... אם אני ילך למיון אנינךא חושב שאצליח לעמוד עם כל העומסים שיש בתור ... ואני באמת לא יודע מה לעשות אני טכנאי תיאורה בתיאטרון ומרכב תפאורה וכל המצב הרפואי מביא אותי לשפל ממש

1) MRI עדכני, 2) EMG עדכני (שנה) 3) בדיקת הרופא המנתח 4) אם אין טיפול ניתוחי אז מרפאת כאב ולשקול קנאביס רפואי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק