פריצת דיסק והיצרות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/05/2015 | 20:13 | מאת: שרון

שלום עברתי ניתוח פריצת דיסק מותני L5-S1. והיצרות הניתוח לא הצליח ועכשיו בעקבות כאבי גב שגרמו לי להיות מרותקת למיטה התברר שיש לי פריצות מדיסק L2-L5 והיצרות פורמינלית הכאבים עזים ומוקרנים לרגל קיבלתי זריקות וכדור נרקוטי בשם אוקסיקונטין. מה ניתן לעשות? אני חושדת מניתוח נוסף ומצד שני הכאבים עסים התחלתי דיקור בתקווה שאצליח לעמוד על הרגליים. לא ציינתי שיש לי גם פיברומיאלגיה. אשמח לחוו"ד שרון

אם ביצעת MRI לאחר הניתוח?, מה המליץ המנתח? לעתים זריקות עזרות,

27/05/2015 | 23:28 | מאת: שרון

שלום ותודה על התשובה הרופא המליץ חד משמעית על ניתוח אני לא רוצה ישר לעבור ניתוח הבעיה שאני לא יכולה לצעוד 4 צעדים בלי לעצור, מתקלחת על כסא איך אני יכולה לחזור לעמוד על הרגליים? מיואשת הכאבים בלתי נסבלים תודה

31/05/2015 | 07:04 | מאת: שרון

שלום לך הניתוח היה זעיר ובוצע לפני 3 שנים והכל החמיר שרון

אם תרצי את יכולה לפנות (בדיקה פרונטלית) לרופא אחר לקבלת עוד חוות דעת.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק