לאחר ניתוח עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/06/2015 | 19:36 | מאת: דן

שלום דוקטור אני לאחר ניתוח אוטופדי בגובה c3-c5 בגישה קידמית קיבוע והכנסת תומכנים תוצאות mri לאחר הניתוח אות מיאלופטי חריג בחוט השדרה בגבהים c3-c4 מה זה אומר בבקשה ועוד שאלה אני עדיין מרגיש שהצוואר תפוס לי וגם אנשים מאירים לי אם נתפס לי הצוואר האם זה השתפר אני חודדשיים לאחר הניתוח בבקשה דוקטור תענה לי על 2 השאחות האלו תודה

האות החריג הוא פצע בחוט השדרה נובע מלחץ שהיה ככל הנראה לפני הניתוח על חוט השדרה. לגבי הצוואר התפוס זה עוד יכול להשתפר. בכל מקרה כדאי שתהיה בקשר עם הרופא המנתח.

05/06/2015 | 08:29 | מאת: דן

האם האות החריג גורם לי לכאבי הצוואר האם זה יעבור

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק