עקמת שמאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/06/2015 | 01:45 | מאת: נתנאל

שלום. אני בן 24. מאז שהייתי עוד נער תמיד הבחנתי בצוואר שלי שנוטה קדימה . השלמתי עם זה שאולי זה המבנה שלי. עד שיום אחד קיבלתי מכה בגב ועשיתי אולטרסאונד, לגבי המכה לא היה כלום אך היה רשום בתוצאות "עקמת שמאלה" לא הבנתי מה זה. אמא שלי אמרה שהיא כן ידעה על זה משהו שהייתי קטן ואמרו לה לקחת אותי לשחייה והיא הזניחה את זה. מחיפושים באינטרנט ראיתי דווקא שהשם שדומה לבעיה שלי זה עקשת (קיפוזיס) ולא עקמת. כי גם הגב שלי הולך בצורת קשת פנימה ואז בחלק העליון שוב החוצה שמוציא את הצוואר כזה. למה היה רשום עקמת אם הבעיה שלי דומה לעקשת ומה אני יכול לעשות בנוגע לבעיה?

כדאי שתראה מומחה לעמוד שדרה שישלול בעיות אורגניות ויפנה אותך לפיזיותרפיה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק