פריצת דיסק צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/05/2015 | 01:11 | מאת: חגית

שלום רב, אני סובלת מפריצת דיסק צוואר בחוליות5-6 עברתי ניתוח אף לפני שבוע ימים יש לי כאבי ראש עזים מאוד מאוד עברתי בדיקת c. T ראש והבדיקה יצאה תקינה. כאבי הראש וכאבי צווארעזים מאוד ואני עם אנטביטיקה ומשכי כאבים.. האם יתכן שהניתוח החמיר את מצבי? מה ניתן לעשות בנידון? אודה לך על תשובה מהירה.

ראשית כדאי שתיבדקי נוירולוגית אצל רופא מומחה. אם הבדיקה תקינה ניתן לבצע אוסתאופתיה קלה על הצוואר ללא הפעלת כוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק