פיענוח סיטי עמוד שדרה מוטני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/05/2015 | 14:06 | מאת: יוסי

צילום דיגיטלי צדדי חתחים איקסיאליים עם שיחזורים קורונליים וסיגטליים פרטים קליניים LOWBACKPAIN תאור המימצאים לפי שחזור מודגמת הנמחה קלה של מרווח בין חולייתי L5S1 באספקט האחורי עם פנומן ווקום בדסיק באזור מנח של החוליות תקין מבניםגרמיים כוללגופי החוליות קשתות האחוריות ומפרקים הפצטליים שמורים במרווחים D12L4ללוא בלט דיסק במרווח L4L5 בלט דיסק היקפי ולשמאל עם סימני לחץ קל על השק הדורלי לציין מלאות קלה בפורמן נירליהשמאלי בגובה הזה במרווח L5S1 שנויים ספונדילוטיים אחוריים מימין עם בלט דיסק מלווה יתכן לחץ על השורש הימני לציין מלאות בפורמן נירלי הימני בגובה הזה ציסתות בודדות בעצם איליום מימין וסקרום משמאל ציסטה קטנה עם בועות גז ב L3 דגנרציה של הדיסק עם פנומן וקום ב L5S1 זיזים קידמיים בגופי החוליות L2L5 מוקד עם קונטור מסוייד כ 7 מילמיטר בסמינל ווזיקלס הימני לסיכום מימצאים ב L4S1 כמפורט יתר כמתואר יש לי כאבים בגב תחתון מקרינם לרגל שמאל מרגיש נימול משיחות לוקח ליריקה 150 פעמיים ביום עשיתי זריק תחת שיקוף לפניחודשיים ללו הטבה דוקטור אני מבקש ממך לפרט לי מה אומר הסיטי ומה יש לי בדיוק בבקשה אני בן 55 תודה רבה לך ויום טוב

רושם לשינויים מנוונים של עמוד השדרה. לא אמרת מה כואב לך. כדאי שתבצע MRI

28/05/2015 | 15:24 | מאת: יוסי

שלום דוקטור בהמשך מהכתבה מ 14 5 2015 שאלתה מה כואב לי יש לי כאבים בגב תחתון מוגבל בתנועות וכיפופים עם הקרנות לרגל שמאל מרגיש נימול רדימות ולפעמים מרגיש כמו שיתוק חלקי באזור הרגל גם בשינה אני מבקש תשובה לפרט לי מה תוצאות הסיטי ומזה פריצת דיסק או משהו אחר תודה ויום טוב

04/06/2015 | 18:46 | מאת: יוסי

דוקטור שלום תן לי תשובה מהמשך לתשובה ששלחתי לך בתאריך 14 5 2015 שאלתה מה כואבלי מהסיטי ששלחתי לך מתאריך 1 6 0215 תודה וערב טוב תגיד לי מיש לי בגב תודה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק