נימול ביירך

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/04/2015 | 11:35 | מאת: באדרי בארוך

שלום דוקטור אני בן 22 יש לי התנפחות במעי הגס עקב דלקת, ובנוסף צץ לי נימול ביירך ברגליים ותחושת שריפה אחרי ישיבה, ע"פ רופא המשפחה שלי שטוען שיש קשר בין הדלקת לגירוי העצב הפימוראלי שעובר מתחת למעי, ובנוסף אחרי בדיקת mri לעמוד שדרה שהראה שאין שום בעיה בדיסקים, אגב אין לי כאבים בגב. האם הטענה ראויה לבדיקת mri, ואם כן איזה איזור? האם יכול להיות גירוי לעצב הפימוראלי שעובר באזור האגן? תודה מראש למענה.

יתכן ומדובר בנוירופתיה ולאו דווקא לחץ על עצב ספציפי, האם ביצעת EMG NCT ?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק