ממצאי mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/04/2015 | 13:37 | מאת: smad

שלום רב, בת 50 סחרחורות, חולשה בידיים, הרדמות חצי כף רגל ימנית, וכאבים מציקים בין השכמות. בנוסף לסירוגין כאבים פתאומיים חדים ומשתקים בבטן וגב תחתון בזמן הליכה שרק ישיבה מקילה. וכאבים חדים בקצות הרגליים והידיים במיוחד בזמן נהיגה ובלילה. הנתון הכי משמעותי בבדיקה: הופניתי ל-mri לפני ניתוח C5-C6 בליטה גדולה של הסיק מימין לקו האמצע היצרות קשה של התעלה והיצרות קשה של הפורמינה הימנית ללא עדות ודאית למילופאתיה בחוט השדרה הצווארי. בע"ש מותני L3-L4 שינויים ניווניים בינוניים בפצטים ללא בליטה של הדיסק. ירידה באות ברצף T5 בדיסקים l5-s1, L4-L5 L5-S1 ל היצרות בנונית של הפורמינה השמאלית עקב בליטה דיפוזית של הדיסק שמופעיה בעיקר במיקום לטרלי משמאל. חשד ללחץ על שורש העצב היורד של s1 משמאל. L4-L5 בליטה דיפוזית קלה של הדיסק עם ANNULAR FISSURE קטן והיצרות קלה של התעלה הספנלית. בנוסף מה זה ירידה באות ברצף T2 בדיסקי L5-S1 ו-L4-L5 מכיוון שאני כבר מיואשת שנים של טיפול לא נכון, אני מבקשת להבין מהם האפשרויות הטיפוליות לא כולל כדורים וכירופרקט שכבר ניסיתי. מודה מראש לתשובתך מודה מראש

הייתי שוקל ניתוח. בלי קשר לניתוח כדאי לחזק את שרירי הצוואר עם פיזיותרפיה איזומטרית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק