בלט דיסקלי 3-4L ודיסקופתיה 1S-5L

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/04/2015 | 19:26 | מאת: בת-שבע

ד"ר דוידוביץ הנכבד, הנני בת 58 עם בלט דיסקלי 3-4L ודיסקופתיה 1S-5L. הנני מאובחנת כחולת פיברומיאלגיה. האם ניתן לעבור ניתוח אנדוסקופי בעמוד השדרה במצבו, כחולת פיברומיאלגיה? האם זה לא יחמיר את הפיברומיאלגיה? תודה שבת שלום בת-שבע

הניתוח אינו מחמיר פיברומיאלגיה. השאלה אם את צריכה ניתוח.

03/05/2015 | 07:48 | מאת: בת-שבע

שלום דר' דוידוביץ תודה על התייחסותך. לפי חוות דעת של מומחה לעמוד שדרה מבית חולים סורוקה, יש צורך בניתוח, אך אני עדיין מתלבטת. בינתיים מסתדרת עם אופטלגין ורפלקסולוגיה. תודה ושבוע טוב בת-שבע

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק