ספונדילוליזיס אסטמי בגובה S1- L5 עם ליסטזיס מינימל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/04/2015 | 15:14 | מאת: עפרה

לאחר בדיקת CT האבחנה ספונדילוליזיס אסטמי בגובה L5 - S1 עם ליסטזיס מינימלי ןלחץ על שורש L5 מימין . אשמח לדעת אם אתה מטפל בכך ואם יש טיפול אחר לשיפור המצב פרט לניתוח. האם השיטה החדשה שאתה מבצע מתאימה ? תודה אביעד

השאלה אם אתה חייב ניתוח. מה הסימפטומים? האם אתה שוחה קבוע?

15/04/2015 | 11:10 | מאת: עופרה

תודה על התייחסותך, על פי הבנתי מה שהובחן זה שבר שנגרם ממאמץ בחוליות הנ"ל. הסימפטומים הם קושי וכאב בעמידה והליכה ממושכת נמנע מפעילות ספורטיבית, עבודה פיזית עקב אי יכולת.( לא שוחה בכלל) בהתאם לחוות דעת רפואית הומלץ פתרון ניתוחי. השאלה אם יש פתרון פרט לניתוח ?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק