סוג ניתוח מתאים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/03/2015 | 01:43 | מאת: שמעון

אני סובל מכאבי גב ורגל יותר משנה. לאחר שניסיתי כל מיני טיפולים שלא עזרו כולל זריקות שאיבה ועוד. אני עומד בפני החלטה האם ללכת לניתוח. העניין הוא שהייתי אצל כמה רופאים שהציעו לי ניתוחים שונים. רופא אחד דיבר על ניתוח של קיבוע והוצאת שני דיסקים ואחר על ניתוח אנדוסקופי. ניתוח קיבוע כפי שאתה יודע הוא יותר גדול ומסובך ומשך ההחלמה הוא ארוך יותר מאשר האנדוסקופי, לכן אני מעדיף אותו, אך רק במקרה שהוא באמת מתאים ויכול לעזור לי. לכן ברצוני לדעת באיזה מצב רפואי ההמלצה הנכונה היא על ניתוח קיבוע ובאיזה מצב ההמלצה העדיפה היא ניתוח אנדוסקופי?

הדבר תלוי כמובן בממצאים ההדמייתיים, ברוב המצבים היום ניתן לבצע ניתוח אנדוסקופי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק