כאבי רגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/01/2015 | 19:56 | מאת: אלון

בשל כאבים ברגל חוסר יכולת לשבת בוצע סיטי ולהלן התוצאות קיימת קומפרסיה חולייתית בגובה l5 עם הקטנת גובה חוליה בשיעור של 30% בגובה l3- l4 נצפתה פריצת הדיסק פרה מדיאנית שמאלית עם לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס משמאל בגובה l4 - l5 הודגם בלט דיסק נרחב לחץ על השק הטקלי ועל הרצסוס מימין.קיימת spinal stenosis בינונית-קשה. בגובה l5-s1 בלט דיסק פרה מדיאני ימני נרחב עם לחץ על הרצסוס מימין ולחץ על השק הטקלי.השורשים הסקרליים הודגמו שמורים. לסיכום -שינויים דיסקוגניים רב גבהיים מרכיב שמאלי בולט בגובה 13-14 היינו אצל הרופא והוא הציע לקחת משכך כאבים ובמקרה הצורך לעשות זריקת אפידורל. אשמח להבין מה צפי הכאב ממה נובע ומה הסבירות שיחלוף מעצמו.

לפי הדיווח ישנם שני מוקדים בעייתיים שיכולים להיות רלוונטים, L4-5 ו L5-S1 . אתה יכול לבצע זריקות במרפאת כאב להקלה, אם לא יעזור אז לבצע MRI ולשקול התערבות ניתוחית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק