2 בקעים בגב וסבל מתמשך מזה שנים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/01/2015 | 23:59 | מאת: LIOR

שלום לדוקטור היקר אשמח לשלוח לך תוצאות בדיקת MRI כדי לדעת עם אני מתאים לניתוח , מתיימר לשים סוף ליסורים הבאים והולכים מידי חודשים ולמגבלות היום יומית שנובות מפועלות הכי פשוטות , אני תחזור אלי אפילו בסמס לטלפון הנ"ל 0525105103

13/01/2015 | 00:05 | מאת: ליאור

L4-L5 בקע דיסק מרכזי עם לחץ על השק הדורלי ולחץ קל על השורשים L5-S1 בקע דיסק מרכזי וימני עם לחץ על השק הדורלי ולחץ קל על השורשים יותר מימין. כל השאר היה רשום לי בגדר הנורמה

לפי הפענוח שצירפת, איני חושב שאתה חייב ניתוח. אם תרצה להבדק בכל מקרה, תוכל להגיע למרפאה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק