לאחר ניתוח קיבוע צווארי יש לי בעיה מותנית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/01/2015 | 10:36 | מאת: מזל פחימה

דוקטור דוידוביץ שלום לפני כ10 שנים נותחתי קיבוע צווארי והייתה פגיעה עצבית כיום מצבי יותר טוב מבחינה צווארית אבל יש לי בעיה מותנית בעצב השורש אני סובלת מאוד מכאב עז ברגל שמאל עם שרפה ממש כבר שנה אני משתמשת בתרופה ליריקה ולא עוזר כבר .יש איזה שהוא טיפול אני פוחדת מניתוח לאחר שנשארתי עם נכות המקודם .אשמח לתשובה , מזל פחימה

האם ביצעת MRI ? אחרי אבחנה מדוייקת יהיה אפשר לתפור טיפול מתאים.

14/01/2015 | 10:06 | מאת: מזל פחימה

עשיתי רקemg בתוצאות רואים שיש בעיה חמורה בשורש העצבי בעמוד שידרה תחתון. האם חייב mri הקופה לא אישרה לי וגם אני נורה פוחדת ,חייב?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק