ק"ש

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/01/2015 | 03:44 | מאת: יוני

הייתי מעוניין לדעת מה זה תודה מראש :) קיפוזיס של עמוד שדרה צווארי, סיגנל חוט השדרה שמור. הסריקה בטכניקה DIXON T2 מוגבלת במקצת טכנית. מעבר קרניו צרביקלי תקין. C3-4 ,C2-3 : ללא היצרות ספינלית או פורמינלית. הקטנת גובה של חוליה C4. C4-5 : שינויים גרמיים היפרטרופיים קלים, ללא היצרות ספינלית או פורמינלית. C5-6 : שינויים גרמיים היפרטרופיים קלים, ללא היצרות ספינלית או פורמינלית. C7-D1 ,C6-7 : ללא היצרות ספינלית או פורמינלית. לאחר הזרקת גדוליניום לוריד ללא עדות להאדרה פתולוגית

תנסה תרגום סימולטני בגוגל. בסה"כ שינויים ניווניים של מצריכים ניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק