בקע דיסק ודיסק ניווני.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/01/2015 | 11:34 | מאת: יותם

שלום רב, אני מבין שזה לא פורום משפטי אך שאלתי היא בנושא מושגים רפואיים. יש לי בקע דיסק גדול ודיסק ניווני (L4-L5). כעת אני אחרי ניתוח דיסקטומיה, ובנוסף מנהל תביעה מול משהב"ט. שאלתי היא כזאת: האם המקרה שלי נכנס לקטגוריה של "ארטריטיס רבמטואידית, ניוונית או מכל סוג אחר" אציין שלאחר הניתוח הוכרתי באופן זמני בתוך הקטגוריה הנ"ל לתקופה של 3 חודשים. תודה רבה.

לא חייב להיות קשר בין ראומטואיד ארטריטיס ופריצת דיסק בגב תחתון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק