פירוש פיענוח סיטי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/12/2014 | 17:47 | מאת: נוי

אני סובלת כמה שנים הכאבי גב נורא חזקים שמקרין כאבים לרגל שמאל ובמותן. עברתי פיזיותרפיה ללא הטבה, ולאחר מכן שלחו אותי לביצוע סיטי. התוצאות אמרו כך: סריקת L5-s1: ספונדילוליזיס דו צדדית, ללא ליסטזיס. אשמח לחוד וכמובן להסבר מה זה אומר ואיך מטפלים בזה. תודה מראש! :)

הפירוש שיש שבר בחיבורים הצדדיים בין החוליות. צריך לבצע צילום דינמי (בכיפוף ויישור ) ובדיקת MRI, לשקול ניתוח (יתכן אף קיבוע) מול רופא מנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק