כאבי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/12/2014 | 07:15 | מאת: ריקי

בעלי, קצין צה"ל בן 40, סובל מכאבי גב מזה 10 חודשים ברציפות עם הקרנה לרגל ימין. הכאבים כה חזקים עד כדי מצב של לקיחה קבועה של משככי כאבים חזקים מאוד יום יוםץ נשלח ל- MRI וקובל את התוצאות הבאות : סריקת . - :ללא עדות לבקע הדיסקית .הפורמינות חופשיות L2 L2 סריקת . - :ללא עדות לבקע הדיסקית .הפורמינות חופשיות L3 L3 סריקת . - :ללא עדות לבקע הדיסקית .הפורמינות חופשיות L4 L4 סריקת , - :מודגם בקע דיסק אקסצנטרי לשמאל עם היצרות הנקב משמאל L5 היפרטרופיה פצטלית קלה . L5 סריקת - :בקע דיסק אקסצנטרי לימין עם היצרות משמעותית של הנקב מימין ולחץ על שורש S1 מימין. בעלי לא מוכן לסבול את הכאבים ודורש כל העת ניתוח בתקווה שהכאב יעלם. האם הממצאים הללו מספקים על מנת לעבור ניתוח או שיש תקווה לטיפול אחר (ניסינו את הרוב, ללא אועיל) תודה

נראה שניתוח יעזור. אם תרצו אוכל לראותו בבלינסון: 03-9376666 או פרטי: 09-7737709

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק