CT עמוד שדרה מותני - ממצאים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/12/2014 | 14:32 | מאת: לי

החוליות בגובה שמור. בגובה L1 - L2 ללא בלט דיסק משמעותי. L2-L3 ללא בלט דיסק משמעותי. בגובה L3-L4 הודגמה היצרות של המרווח הדיסקאלי. הודגם בלט דיסק אחורי דיפוזי,עם עיבוי של ליגמנטום פלאבום, ללא היצרות משמעותית של התעלה הספינלית. הודגמה דחיקה קלה של השורש הימני. L4-L5 ללא בלט דיסק משמעותי. L5-S1 הודגם ספןנדילוליזיס דרגה 1 ללא ספונילוליסטזיס, אך עם שינויים ניווניים קשים בפצטות דו"צ. הודגם בלט דיסק אחורי ימני ללא היצרות משמעותית של התעלה הספינלית הודגמו שינויים במפרקים הסקרואילאקליים.

אין טעם לשלוח פענוח ללא סימפטומים.

25/12/2014 | 19:38 | מאת: לי

מזה ארבע שנים כאבים חזקים בגב תחתון(כרוניים) עם הקרנה לרגלים כאבים ברגליים עם נימולים, יש כאבים גם כאשר אני יושבת וקשה לשכתב על הגב במהלך השנים עברתי טיפולים גם בגלי רדיו שלא הועילו, אודה לך מאד על תשובה, מה ניתן לעשות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק