תוצאות mri.צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/12/2014 | 11:15 | מאת: משה

שלום לך דוקטור הכאבים בשכמות בצאוור וביד ימין כמו כן האגודל שלי והאצבע והאמה יד ימין רדומות לחלוטין עם דקירות בקצוות 24 שעות..עד כדי אובדן תחושה בעצבעות ובבוקר שאני מתעורר כאבים בלתי נסבלים וקשה לי להתרומם מהמיטה. תוצאות הmri: סיבת ההפניה: כאב עם הקרנה לשכמה ימנית ולאורך יד ימין. נימול ותרדמת באצבעות 1 . ו 2- עוצמת אות מח העצם תקינה. המעבר הקרניו-צרביקלי תקין. ללא עדות לבקע הדיסקית. הפורמינות חופשיות. – C2-C3 סריקת בקע דיסק אחורי פארא-מרכזי משמאל מעט לוחץ על צד שמאל של חוט – C3-C4 סריקת השדרה. נקבי העצבים חופשיים. בלט רחב של האנולוס מעט לוחץ על השק התקלי. אוסטאופיטים במפרק – C4-C5 סריקת האונקו-ורטברלי משמאל גורמים להיצרות מתונה בנקב העצבי השמאלי . בלט קל של האנולוס מעט לוחץ על השק התקלי. אוסטאופיטים במפרק – C5-C6 סריקת האונקו-ורטברלי משמאל גורמים להיצרות קלה בנקב העצבי השמאלי . בלט רחב של האנולוס לוחץ על השק התקלי ללא לחץ על חוט השדרה. – C6-C7 סריקת נקבי העצבים חופשיים. אוסטאופיטים במפרק האונקו-ורטברלי מימין גורמים להיצרות קלה בנקב – C7-D1 סריקת העצבי הימני. עוצמת אות חוט השדרה הצווארי תקינה. C3-C4 בקע דיסק בגובה מעט לוחץ על צד שמאל של חוט השדרה. האם ניתוח יעזור או טיפול בקאנביס רפואי מה אתה ממליץ לי לעשות דוקטור תודה ויום טוב משה.

בבדיקת ה MRI איני רואה סיבה לסימנים שאתה מתאר. האם ביצעת EMG?

24/12/2014 | 00:38 | מאת: משה

ולאיזה סימנים אתה מדבר? אשמח לפירוט והכוונה תודה על התגובה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק