בלט דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/12/2014 | 17:47 | מאת: סימה

היי, לפני 8 שנים עשיתי MRI יש לי 2 בלטי דיסק L4L5 ן- L2L3 היתה לי הקרנה רק לרגל ימין, בחודשיים האחרונים המצב החמיר יש לי הקרנה לשני הרגליים ממש דקירות ובסוף היום הרגשה שהגב התחתון שלי שבור , הפנו אותי לCT אני רוצה דחוף ניתוח בשיטה החדשה אני כבר לא יכולה לסבול אני במקצועי ספרית וזה משבית אותי,, איך אפשר לפגוש אותך הכי מהר?? יש צורך בCT או עדיף MRI בגלל הניתוח?

עדיף MRI. אם לא תוכלי להשיג דרך רופא המשפחה, תקבלי הפנייה ממני לפי הצורך. בבלינסון:03-9376666 פרטי: 09-7737709

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק