עור שורף עקב פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

18/12/2014 | 13:11 | מאת: אור

אבא שלי סובל מכ-6 פריצות דיסק כבר 10 שנים, בשנים האחרונות נוצרה אצלו בעיה עיצבית עקב הפריצות. האם ניתוח אנדוסקופי יכול לעזור בתחושת השרפה? נכון להיום, הוא סובל יותר מהעור הצורב מאשר מהכאבים. במידה וניתוח זה לא יכול להועיל, האם אתה מכיר את התופעה? כבר פנינו לכל רופא אפשרי, חוץ מכדורים שכל הזמן דוחפים לו, לאף אחד אין פתרון ממשי. אשמח מאוד לתשובה תודה רבה וחג שמח

בד"כ תחושת שריפה מלווה פגיעה עצבית, במקרים כאילו ניתוח לא כל כך עוזר. ניתן לקבל טיפול בגבפנטין או ליריקה ואם לא יעזור אז קנאביס רפואי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק