שבר בחוליה c2

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/12/2014 | 11:03 | מאת: אלישבע סמית

ב2/9/14 נפלתי באוטובוס, אשר כתוצאה, במיון איכילוב נקבע שבר בשורש כף יד ימין ונותחתי עי דר פעילן ב23/9 במיון איכילוב לא נצפה שבר בחולית הצואר. היות והיו כאבים קשים והודות לעירנותו של דר יוסלביץ(אורטופד) נשלחתי לct כחודש וחצי לאחר ארוע התאונה וכן לMRI נצפה שבר בחוליה c2. מאז אני סובלת כאבים קשים ומקבלת משכחי כאבים נרקוטיים. דר אוחנה ראה את בדיקת הct (בלי לראות אותי) והורה לרופא האורתופד במיון בבילינסון דר. ברוך יובל: " בשל הזמן הממושך שעבר, העדר הקליניקה כעת, הצילום(רנטגן) מהיום, אין צורך בטיפול כלשהו בשלב זה, בטח שלא טיפול ניתוחי או ct חוזר  אני סובלת מכאבים קשים עדיין. מה עלי לעשות. הומלץ להפגש עם דר דוידוביץ. אשמח לתשובה

היכן הכאבים? האם ביצעת מיפוי עצמות?

11/12/2014 | 09:36 | מאת: אלישבע סמית

הכאבים הם מצד שמאל של הצואר ולעיתים כאב ראש בבסיס הגולגולת. יש בידי MRI מלפני 3 שבועות של עמוד שדרה צוערי וכן C T מאותו מקום. לא עשיתי מפוי עצמות. קבעתי תור אליך במרפאתך ברעננה ב 1/1/2015 . האם יש צורך גם במפוי עצמות? בתודה מראש, אלישבע סמית. אני משתמשת במדבקות פנטה ובכדורי טארגין לשיכוך כאבים

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק