פריצת דיסק גדולה , לנתח?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/12/2014 | 09:53 | מאת: הגר

שלום לפני 5 חודשים קפצתי באזעקה ומאז אני סובלת מפריצת דיסק גדולה עם הקרנה לרגל שמאל וירידת כוח ברגל וכאבים שלא נפסקים במשך חודשיים עשיתי פיזותרפיה ללא הועיל לצערי . תוצאות הMRI שלי : L5-S1 דיסק פרוץ גדול אחורי מרכזי וסוב-ארטיקולרי משמאל , גולש עד הרצס הלטרלי וגורם ללחץ ניכר על שורש s1 השאלה שלי האם חייב לנתח ? ואיזה ניתוח יעזור כאן? אנדוסקופי? ומה הסיבוכים האפשריים , תודה רבה

1) אם אפשר לחיות עם זה אז לחיות עם זה 2) אם לא אז ניתוח אנדוסקופי, הסיכון נמוך מ 1% .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק