שאלה בקשר לפריצת דיסק צנטרלי.

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/12/2014 | 19:34 | מאת: משה

שלום ושבוע טוב . אני בן 38 ולפני בערך חודשיים התחילו לי לי כאבים קשים ובלתי נסבלים מתעורר פעמיים שלוש בלילה לא מרוכז בעקבות הכאב. עשיתי ct והתוצאה היא.c3-c4 פריצת דיסק צנטרלי ושמאלי שלוחץ על חוט השדרה היצרות בפורמינה השמאלית c6-c7 חשד לפריצת דיסק צנטרלי מומלץ לבצע mri להשלמה. 1)יש לי תור לmri 2)מטופל במרפאת כאב ולוקח 3 פעמים ביום אוקסיקונטין 20 מילי וכדור נגד דלקות. האם זה נורמלי שהכאב לא פוסק וחשוב לציין שכל פעולה פשוטה הופכת לכאב כרוני. 3)האם ניתוח יכול להציל את המצב . והאם יהיה לי מגבלות בעקבות זה. אשמח לתשובה תודה .

היכן הכאב? אם הכאב מקרין לגפה, יש לבצע MRI. הצורך לניתוח יקבע ע"י בדיקתך וראיית תמונות ה MRI.

10/12/2014 | 11:21 | מאת: משה

הכאבים בשכמות בצאור וביד ימין כמו כן האגודל שלי והאצבע והאמה יד ימין רדומות לחלוטין עם דקירות בקצוות 24 שעות..עד כדי אובדן תחושה בעצבעות ובבוקר שאני מתעורר כאבים בלתי נסבלים וקשה לי להתרומם מהמיטה. האם זה נורמלי לפי התוצאות של הct? יש לי mri שבוע הבא..האם ניתוח יפתור לי את בעית הכאבים? תודה רבה משה.(סליחה על האיחור פשוט הגבתי וזה לא הופיע).

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק