MRI של ע"ש צווארי - צריך חומר ניגוד?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

06/12/2014 | 14:16 | מאת: qwer1304

שלום רב! אני עומד לבצע MRI של ע"ש צוארי בעקבות כאבים בחזה, כתף ושכמה שמאל, נימול קל ביד שמאלית ולאחר שטיפול שמרני לא עזר (פיזיו, NSAID, Lt. partial root block C2-C3, C3-C4). ב-CT הודגמו שינויים ניוניים C4-C5-C6. כמו כן חוליות מאוחות C3-C4. ב-EMG גפיים עליונות mild radiculopathy bilaterally האם נידרש MRI עם חומר ניגוד? אם כן - מי קובע זאת? רדיולוג בזמן ה-MRI? רופא מפנה? תודה

אין צורך בחומר ניגוד, אלא אם כן יהיה ממצא בבדיקה עצמה שיצדיק זאת.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק