שאלה מסויימת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/11/2014 | 22:20 | מאת: עומר

שלום, אני בן 20. אני סובל מזה כחצי שנה מכאבים+ קליקים בעמוד השדרה החזי ובבוקר הכאב מורגש מאוד וחמור יותר מאשר במשך היום. הייתי אצל ראומטולוג, ויש חשד למחלה ראומטית בכיוון של אנקילוזינס ספונדליטיס (דלקת חוליות מקשחת), אותו רופא שלח אותי לMRI של האגן, ושל עמוד השדרה המותני והחזי. האם יש דבר כזה "שחיקת סחוס" במפרקי עמוד השדרה? והאם כאבי עמוד שדרה וחוליות בבוקר, (גם במשך היום, אבל מורגש מאוד בבוקר) יכולים להיות סיבה לשחיקת סחוס במפרקי עמוד השדרה? יש לציין בנוסף שעד לאחרונה הייתי מתאמן במכון כושר עם משקולות ובגלל הכאבים הפסקתי כרגע, אולי יש קשר בין הכל פה? ואם זאת פציעת ספורט כלשהי במפרקי עמוד השדרה, ייראו את זה בMRI? תודה...

שלום, הייתי מפסיק את האימון בחדר כושר ועובר לשחייה, תמתין חודש-חודשיים ותראה אם הכאב עובר, יפה מצד הרופא ששלח אותך ל MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק