תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/10/2014 | 13:47 | מאת: ראני חמדיט

שלום דר, לפני כמה חודשים עברתי תאונת דרכים, אחרי התאונה צצו כאבי גב (לא חזקים במיוחד) בנוסף להקרנה לרגל שמאל 24/7 באזור הברך והירך, ביצעתי צילום MRI לכל עמוד השדרה כולל צווארי אך ממצאי הבדיקה לא העלו שום אלמנט שלוחץ על העצבים שעוברים בעמוד השדרה, בנוסך ביצעתי בדיקת דופלר שהתוצאה שלה תקינה, בדיקת EMG אומרת נזק לשורשים L2-L4. שאלתי האם יש צורך בלבצע צילום MRI לאזור האגן במטרה לבדוק אם קיים לחץ על מעבר העצבים לרגל..? אני פתוח להצעות...

אתה זקוק לבדיקה נוירולוגית טובה, את המשך הבדיקות ניתן לקבוע לפיה.

06/11/2014 | 14:12 | מאת: יואב - פיזיותרפיסט מוסמך, אפוסתרפיה

כבר ביצעת בדיקת EMG לגפיים התחתונות אז מדוע צריך לחזור על אותה הבדיקה? ואם עשית כבר MRI ויצא בסה"כ תקין סימן שכנראה מה שגורם להקרנה של הכאבים זה כנראה תהליך דלקתי מסביב לשורש עצב מסוים. עם זאת על מנת להגיע לאבחנה מדוקדקת יותר יש לפנות לרופא ומומלץ בחום לתת הזדמנות לטיפולים שמרניים כגון פיזיותרפיה, אפוסתרפיה, הידרותרפיה ופעילות גופנית .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק