חסימה עצבית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/11/2014 | 16:42 | מאת: מיכל

שלום רב, אמא שלי עברה תהליך של חסימה עצבית הזרקת אלכוהול בגלל גידול סרטני בלבלב. משהו השתבש וההזרקה הופסקה כי לא הרגישה את הרגליים למחרת קצת השתפר אבל היא לא יכולה ללכת ורגל שמאל נפגעה והיא לא יכולה להרים אותה אליה רק בעזרת היד. עשתה סי טי גב רואים עצב נפוח כמו שטף דם. הרופאים אמרו שצריך פיזותרפיה ונראה. האם שמעתם על מקרה כזה? והאם זה יעבור ותוכל לחזור ללכת רגיל? תודה.

תבצעו את מה שהמליצו. עדיף לבצע גם MRI

08/11/2014 | 07:52 | מאת: מיכל

בהמשך לשאלתי עשו לה MRI יש גרורות בעמוד השדרה ויש פגיעה כתוצאה מכיווץ כלי דם שקרה ברגע שהזריקו לה את האלכוהול לחסימה העצבית . מה דעתך ? האם זה קשור שיש לה גרורות בעמוד השדרה ובגלל זה זה קרה ? או שכיווץ כלי דם כתוצאה מההזרקה היה יכול לקרות בכל מקרה ? איזה טיפול היית מציע ? תודה .

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק