ניתוח קיבוע- תשובה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/10/2014 | 20:53 | מאת: דור

רושם בתגובה ניפרדת על מנת שלא יתפספס, בהמשך לתשובתך לשאלתי.הכאב כרגע הינו בגב התחתון בעיקר לעיתים רחוקות ברגל.יש לפי בדיקות mri קולקציה ושינויים קשים בדיסק בעקבות הזיהום.כרגע אני מוגבל בתנועותיי לא יכול להתכופף( לא גורב גרבים ולובש מכנס בעצמי).הכאב חד ומפריע.בדיקות דם מראות ירידה בזיהום ממדד 1.6 ל 0.68. נאמר לי כי הכאב לא יחלוף עקב הנזק מהזיהום אז אילו פתרונות יש?

תתייעץ עם רופא זיהומולוג לגבי מצב הזיהום בדיסק, לפני החלטה על כל ניתוח. ישנם מצבים שזיהום בדיסק מאיץ איחוי טבעי של החוליות וזה ימנע את הניתוח של הקיבוע.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק