קיבוע לאחר שני ניתוחי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/10/2014 | 17:15 | מאת: דור

שלום רב.אני בן 32, בשנה וחצי האחרונות עברתי שני ניתוחים של למינקטומי ודיסקטומי ובינהם שאיבת דיסק עקב פריצת דיסק l5-s1.במהלך ניתוח הדיסקטומי נתפר העצב עקב קרע.לאחר הניתוח עברתי הטרייה עקב זיהום. כיום 5 חודשים לאחר הניתוח לפי mri יש עדיין קולקציה באזור הניתוח ושינויים ניווניים קשים וכאב עז.הומלץ לי לבצע tlif.האם ההליך ישפיע על אורך חיי אני נהג משאית במקצועי האם אוכל לשוב לעבודה רגילה? והאם ההליך מומלץ לגילי? האם יש סוגים שונים של קיבועים? איך אפשר לדעת האם זה האופציה האחרונה שנותרה.תודה מראש

האם הכאב בגב או ברגל? עדיף להמנע ככל האפשר מניתוח שיחדיר גוף זר לגבך לאור הזיהום שהיה ואולי לא חלף לחלוטין.

23/10/2014 | 20:41 | מאת: דור

הכאב כרגע אינו ברגע אלא בגב תחתון כרגע עברו חמידה חודשים מהניתוח ועדיין איני יכול להתכופף ולבצע פעולות בסיסיות.לפי Mri יש נזק באזור הדיסק כתוצאה מהזיהום ואף קוצקציה אךלפי בדיקות דם crp במגמת ירידה מ 1.7 ל 0.6 .לעיתיח יש כאב ברגל.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק