פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/10/2014 | 19:22 | מאת: אריק

1.בגובה L4-L5 בלט דיסק יקפי גורם להשטחה של השק והיצרות פורמינלית קלה.כמו כן קיים מרכיב בולט פורמינלי של הבלט עם מלאות וצחיקת שומן באזור פורמן ימני בגובה זה.נממצא יכול להתאים לקליניקה ,גורם להיצרות פורמינלית. 2.בגובה L5-S1 בלט דיסק היקפי קל גורם לאימרסיה על השק הדוראלי ללא היצרות פורמינלית משמעותית.קיים רושם של התעבות של שורש L5 מימין ייתכן חלק מנתונה הקלינית. יש לי כאבים באזור גב תחתון עם נטייה לכיוון האגן. רציתי לדעת מה פירוש הממצאים בct.

כעקרון ממצאים ניווניים, לא נראה על פניו שאתה צריך ניתוח, תשחה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק