מה המשמעות שזריקה אפידורלית לא עוזרת לכאב בגב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

12/10/2014 | 16:04 | מאת: אדי

סובל 7 חודשים מכאב רצוף ולעיתים חזק בגב המותני (התחתון). אחרי נסיונות של פעילות פיזיותרפיה, שחייה, דיקור ועוד ותרופות (כגון אתופן)שלא הועילו כלל. ביצעתי לאחרונה הזרקה אפידורלית (אזור L5 ומטה) שעזרה ל- 3 ימים בלבד ואני נמצא באותו המצב הגרוע. לפני חודשיים ביצעתי הזרקה ראשונה (פסטרי) שלא גרמה כלל לתגובה. הרופא המומחה אמר לי שאני לא מקרה לניתוח כי למרות שעל פי הMRI יש לי פריצה + 2 בלט +סימני דלקות זה לא נראה לו משמעותיומסביר את עוצמת הכאבים. האומנם? האם יכול להיות כאבים מסיבות לא אוטופדיות? מה המשמעות שתגובת הזריקה האפידורלית עזרה רק ל-3 ימים? מה עושים? בתודה אדי

בהחלט יתכן שלא המקרה לנתח, האם שוחה או הידרותרפיה? האם משקל גוף תקין?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק