שאלה חשובה לאחר MRI עמוד שדרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/10/2014 | 12:22 | מאת: עומר

שלום בן 35 סובל נורא מכאבי גב צד שמאל גם גב תחתון וגם עליון / צוואר בבדיקת אורטופד נמצא קלונוס חיובי לאחר ביצוע MRI בגובה 4C-3C: מודגם בלט דיסק מרכזי עם לחץ קל על השק הדורלי. בגובה 6C-5C: מודגם בלט דיסק מרכזי עם לחץ קל על השק הדורלי. בגובה 7C-6C: מודגם בלט דיסק לשמאל עם לחץ על השורש ועל השק הדורלי. בגובה 1S-5L: מודגם בלט דיסק מרכזי, לוחץ על השק הדורלי, ללא היצרות של התעלה. השאלה שלי היא לגבי פעילות גופנית לחיזוק שרירי הגב שלא ביצעתי עד כה (מנוון לחלוטין) האם מותר ? האם כדאי ? האם זה יקל ? תודה עומר

חיזוק שרירי הצוואר והגב תמיד יועיל. יש להזהר שלא יהיו מניפולציות לא מבוקרות מצד המטפל.

11/10/2014 | 18:24 | מאת: עומר

שלום דר ותודה על התגובה האם כוונתך במניפולציות לא מבוקרות בתרגילים לא נכונים או לא מקצועיים ???? אם לא אנא הסבר ובעצם למי אתה ממליץ לפנות כלומר לאיזה סוג של טיפול ועי איזה בעל מקצוע תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק