תוצאות MRI של עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/10/2014 | 08:49 | מאת: זאב

עקב כאבים בצוואר והרגשת נימול בשתי אצבעות ביד שמאל, ביצעתי בדיקת MRI ולהלן התוצאות: המעבר הקרניו-צרביקלי נראה תקין.חוט השדרה הודגם בעל אות תקין,ללא סימנים של מיאלופתיה. אקסטרוזיה דיסקלית אחורית קטנה ב C3-C4 נוגעת בחוט השדרה. בלט דיסקלי קל לצד ימין ב C5-C6 מיצר את הפורמינה הנויראלית.בלט דיסקלי אחורי קל ב D3-D4 ו-D4-D5 ללא לחץ על חוט השדרה. מה משמעות התוצאות ומה הטיפול המומלץ ? תודה

על פניו נראה טיפול שמרני. ממליץ לבצע EMG של הידיים. חיזוק איזומטרי של שרירי הצוואר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק