דיסק C6-7

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

29/09/2014 | 21:09 | מאת: יניב

שלום רב, 5 שבועות עברו מאז שפרץ לי דיסק בחוליה C6-7 ע"פ ממצאי MRI ללא לחץ על חוט השדרה. הכאבים נמצאים בשיפור משמעותי אך לעיתים ישנם ימים של נסיגה משמעותית לאחור מבחינת הכאבים וחוזר חלילה. מתי הוא הזמן המקובל לפנות פעם נוספת לרופא ולדווח על הכאבים ולנסות למצוא מזור כדוגמת הזרקה תחת שיקוף? האם לאחר 3-4 חודשים של כאבים ממושכים למרות שניתנים לשליטה או לפנות כבר עכשיו(לאחר חודש וחצי מהפציעה)? אני לוקח מדי פעם טרמדקס לפני השינה כשהכאבים חזקים. במשך היום אני מסתדר ללא משככי כאבים. תודה על התשובה.

בהנחה שאין פגיע נוירולוגית כמו חולשה ביד, ניתן להמתין עוד חודש-חודשיים עם טיפול שמרני. תמיד ניתן לבצע זריקה אם הכאב בלתי נסבל.

30/09/2014 | 03:08 | מאת: יניב

תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק