מה הבדיקות אומרות? אחרי ניתוח עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

20/09/2014 | 18:27 | מאת: טלטל

בוצע MRI -ממצאים:לאחר קיבוע קידמית של חוליות C3-C6, שינוי תנוכה של העמ"ש הצווארי כתוצאה מהקיבוע.מוקד מאילופתיה בהוט ב גובה C6 וכן C4. C5-6 משמאל נראה אוסטיופיט בריצם. יתר הגבהים ללא הצרות משמעותית. תמטים ישנים של חוליות T2-4 , L1,L2. ,תמטים חדשים בחוליות T7 וכן T12 אובדן גובה של כ- 50 %. ללא הארה פתולוגי בשק. בליטות דיסקים קלים בעמ"ש המותני וגבי ללא הצרות משמעותיתץ

את צריכה לעבור ברור למה נשברו לך החוליות בגב התיכון, תתחילי אצל רופא המשפחה. לגבי הניתוח נא להתייעץ עם המנתח

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק