כאבי ראש שמתגברים בזמן התכופפות שיעול ועיטוש

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

07/09/2014 | 10:29 | מאת: שרית

שלום רב, שמי שרית בת 32 וחצי אמא ל5 ילדים. זה היום השישי שבו אני חשה כאבי ראש עזים שמתגברים מאוד בזמן התכופפות שיעול ועיטוש. לפני יומיים פניתי לרופאה המחליפה של רופאת המשפחה ולאחר שעשתה לי כמה בדיקות נוירולוגיות בסיסיות, אמרה כי היא לא חושבת שצריך לעשות אף בדיקה ושאם כואב לי מאוד אקח אדוויל אשתה הרבה ורק אם ימשיך לכאוב לי עוד שבועיים רצוף אגש לרופאת המשפחה. אתמול התעוררתי עם שקיות ענקיות מתחת לעיניים , ראיה מטושטשת וכאב ראש בלתי נסבל לקחתי אדוויל שהעביר את הכאב והקפדתי על שתיה מרובה. הבוקר התעוררתי ללא כאבי ראש אך לאחר שעתים כאב הראש חזר. חיפשתי קצת מידע ברשת ואני חייבת להודות שקצת נבהלתי(אולי שלא בצדק)אך בכל מקרה נשמע לי לא תקין שאני אמורה לחיות בשלום עם כאבי ראש בלתי נסבלים ולקחת משכחי כאבים באופן רצוף למשך שבועיים. אשמח מאוד לקבל את דעתך בעניין ואף לשמוע איזה בדיקות כן הייתה ממליץ לבצע בעיקר על מנת להרגיע אותי ולשלול את האפשרות שמדובר במשהו חמור. רוב תודות וכל טוב. שרית.

למרות שהפורום דן בנושאי עמוד שדרה, כדאי שתבדקי אצל נוירולוג.

11/09/2014 | 01:15 | מאת: אנונימית

כדאי לבדוק עם רופא אא"ג, יתכן שזה סינוזיטיס...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק