כאבי צוואר וכתף

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

10/09/2014 | 09:51 | מאת: אומר

שלום. לפני 5 חודשים התגלגלתי במדרגות ונפגעתי בצד הימני כולל ראש ואיבוד הכרה. מאז כאבי תופת בכתף צוואר מטופל דרך מרפאת כאב בטרמדקס 100 ובפאנטה 75 ללא הטבה בבדיקת mri התגלה c2-c3 בקע דיסק עם לחץ קל על השר דורלי. c3-c4 בקע דיסק מרכזי אחורי עם לחץעל השק . c4-c5 דיסק פרוץ מרכזי ושמאלי עם לחץ קשה על השק והחוט אם אות חריג בחוט שמתאים למיאלומציה ועם היצרות קשה של הפורמינה נוירולית שמאל ולחץ על העצב בפורמינה שמאל. c5-c6 בלט דיסק לחץ קל על השק. c6-c7 בקע דיסק מרכזי שמאלי על בסיס רחב ולחץ על השק והחוט היווצרות של הפורמינות הנוירוליות דו צדדית. האם לדעתך דבר זה יצריך ניתוח. ומה אפשר לבקש לכאב בלי הזרקות.

האם הכתף השמאלית כואבת? נראה על פניו שמומלץ על ניתוח, בכל מקרה צריך להבדק לפני החלטה סופית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק